DPG is a comprehensive underwater photography website and community for underwater photographers. Learn underwater photography techniques for popular digital cameras and specialized professional underwater equipment (wide angle, macro, super macro, lighting and work flow). Read latest news, explore travel destinations for underwater photography. Galleries of professional and amateur underwater photography including wrecks, coral reefs, undersea creatures, fashion and surfing photography.
Dive Photo Guide
Gip Win

Information

Country:Edit
United States
URL:Edit
Shoots:Edit
N/A
Years Shooting:Edit
N/A

Equipment

CamerasAdd
N/A
Housings
N/A
StrobesAdd
N/A

Destinations

Destinations I've DivedAdd
N/A
Destinations I want to DiveAdd
N/A
# of Dive Trips Per Year
0 trips per yearEdit
Gipwin là sản phẩm được tạo nên nhờ công nghệ siêu âm và từ trường đa phân cực. Đây là một công nghệ tiên tiến được sử dụng rộng rãi trong các nhà máy sản xuất rượu bia ở các nước tiên tiến.

Trong quá trình nghiên cứu và ứng dụng, cùng với sự giúp sức của các nhà khoa học tại Mỹ. Công ty UHC Việt Nam đã sản xuất và thương mại hóa thành công dòng sản phẩm máy khử độc tố rượu Gipwin.

Với Gipwin bạn hoàn toàn chủ động hơn trong việc bảo đảm an toàn cho sức khỏe của bản thân mình và những người xung quanh. Gipwin cho bạn khả năng khử các độc tố còn tồn đọng trong rượu sau quá trình chưng cất. Giúp rượu uống ngon hơn, êm hơn và không còn cảm giác đau đầu chóng mặt, khát nước sau khi uống rượu nữa.


What I look for in a Dive Operator:
N/A

Gallery

No galleries found.
Sponsors
Newsletter
 
Travel with us