DPG is a comprehensive underwater photography website and community for underwater photographers. Learn underwater photography techniques for popular digital cameras and specialized professional underwater equipment (wide angle, macro, super macro, lighting and work flow). Read latest news, explore travel destinations for underwater photography. Galleries of professional and amateur underwater photography including wrecks, coral reefs, undersea creatures, fashion and surfing photography.
Dive Photo Guide
No Photo

Information

Country:Edit
United States
URL:Edit
Shoots:Edit
Photo
Years Shooting:Edit
13 years

Equipment

CamerasAdd
N/A
Housings
N/A
StrobesAdd
N/A

Destinations

Destinations I've DivedAdd
N/A
Destinations I want to DiveAdd
N/A
# of Dive Trips Per Year
0 trips per yearEdit
Veel mensen hebben last van angst en chronische stress. Deze mensen ervaren symptomen zoals angst, nervositeit, opwinding en spanning. Angst is een veelvoorkomend geestelijk gezondheidsprobleem. In de Verenigde Staten wordt elk jaar meer dan 18 procent van de volwassenen getroffen door angststoornissen.

Soms kan een bijkomende gezondheidstoestand zoals een overactieve schildklier kan angststoornissen veroorzaken. Een nauwkeurige diagnose kan ervoor zorgen dat een persoon de beste behandeling krijgt. Je vindt een verscheidenheid aan natuurlijke en huismiddeltjes om je te helpen met angst en stress.

Natuurlijke remedies voor angst en stress
Een combinatie van conventionele en natuurlijke behandelingen is meestal veilig. Sommige natuurlijke remedies en veranderingen in het dieet kunnen echter een aanzienlijke invloed hebben op de effectiviteit van anti-angst medicijnen. Voordat u deze remedies probeert, is het belangrijk om met uw arts te praten. U kunt de arts misschien ook natuurlijke remedies aanbevelen.

Oefening
Oefening is een geweldige manier om angstige energie te verbranden, en onderzoek lijkt dit gebruik te ondersteunen. Beweging kan een effectieve behandeling zijn voor angst, volgens een beoordeling van 12 gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken. In de recensie werd echter gewaarschuwd dat alleen onderzoek van hogere kwaliteit kan bepalen hoe effectief het is. Oefening kan helpen bij angst als gevolg van stressvolle situaties. Een onderzoek uit 2016 suggereert dat lichaamsbeweging mensen kan helpen die last hebben van angst als gevolg van stoppen met roken. Of u verlangen een knock-out bericht over angst, blader door deze website.

Meditatie
Meditatie kan snelle gedachten vertragen, waardoor het gemakkelijker wordt om met stress en angst om te gaan. Meditatiestijlen omvatten mindfulness, yoga en meditatie tijdens yoga. In therapie, op mindfulness gebaseerde meditatie ion wordt steeds populairder. Een meta-analytische review uit 2010 suggereert dat het zeer effectief kan zijn voor mensen met stemmings- en angststoornissen.

Ontspanningsoefeningen
Onbewust klemmen sommige mensen hun kaken op elkaar en spannen hun spieren in angst. Progressieve ontspanningsoefeningen kunnen helpen. Je kunt ontspannen door op een comfortabele plek te gaan liggen en geleidelijk elke spiergroep aan te spannen en te ontspannen.

Schrijven
Het kan gemakkelijker zijn om angst te beheersen door een manier te vinden om het te uiten. Onderzoek suggereert dat het bijhouden van een dagboek of andere vormen van schrijven kan helpen bij angst.

Tijdmanagementstrategieën
Sommige mensen voelen zich angstig als ze te veel verplichtingen tegelijk hebben. Dit kunnen werk-, familie- of gezondheidsgerelateerde activiteiten zijn. Het kan helpen angst te verminderen door een plan voor de volgende stap. Het is mogelijk om meer gefocust te zijn op één taak door gebruik te maken van tijdmanagementtechnieken. Net als online en op papier gebaseerde planners, kan het nuttig zijn om de verleiding om te multitasken te weerstaan . Sommige mensen vinden dat het opsplitsen van grote projecten in behapbare stappen hen kan helpen die taken met minder stress uit te voeren.

Aromatherapie
Stress en angst kan worden verzacht door de rustgevende aroma's van plantaardige oliën. Sommige geuren werken beter voor sommige mensen dan anderen, dus overweeg om te experimenteren met verschillende opties. Lavendel is een goede optie. De effecten van lavendelaromatherapie op slapeloosheid zijn getest bij 67 vrouwen in de leeftijd van 45 tot 55 jaar. De resultaten tonen aan dat aromatherapie kunnen helpen de hartslag op korte termijn te verlagen en het kan ook slaapproblemen op de lange termijn verlichten.

Cannabidiol olie
CBD-olie, ook bekend als cannabis of marihuana, is een derivaat. In tegenstelling tot andere vormen van marihuana bevat CBD-olie geen tetrahydrocannabinol of THC, de stof die een "high" veroorzaakt. CBD-olie is zonder recept verkrijgbaar in veel alternatieve gezondheidswinkels. Het is aangetoond dat het aanzienlijke angst- en paniekverminderende eigenschappen heeft. Artsen kunnen de olie voorschrijven in gebieden waar medische marihuana is gebruikt gelegaliseerd.

Kruidenthee
Veel kruidenthee beloven te helpen bij angst en slaap te vergemakkelijken. Sommige mensen vinden het proces van het maken en drinken van thee rustgevend, maar sommige soorten thee kunnen een directer effect hebben op de hersenen, wat resulteert in minder angst. In 2018 toonde een kleine studie aan dat kamille cortisol, een stresshormoon, kan verminderen.

Kruidensupplementen
Veel kruidensupplementen beweren angst te verminderen, net zoals kruidenthee. om angst te kunnen verminderen. Er is echter weinig wetenschappelijk bewijs voor deze beweringen. Het is belangrijk om een ??arts te raadplegen die bekend is met kruidensupplementen en hoe ze kan interageren met andere medicijnen.

Tijd doorgebracht met dieren
Huisdieren zijn metgezellen, geliefden en ondersteuningen. In 2018 toonde onderzoek aan dat huisdieren gunstig zijn voor mensen die aan angst en andere psychische stoornissen lijden. Hoewel veel mensen van honden en katten houden, zijn er ook mensen die de voorkeur geven aan kleine zoogdieren zoals katten of honden. Mensen met allergieën zullen het waarderen dat huisdieren niet harig hoeven te zijn om ondersteuning te bieden. Volgens een onderzoek uit 2015 kan de zorg voor krekels de psychologische gezondheid van oudere volwassenen.

Tijd doorbrengen met dieren kan ook angst en stress verminderen die gepaard gaan met trauma. Deze effecten kunnen worden verminderd door tijd met paarden door te brengen, en een systematische review uit 2015 suggereert dat.


What I look for in a Dive Operator:
N/A

Gallery

No galleries found.
Sponsors
Newsletter
 
Travel with us